Obchodní válka se rozhořela mezi Spojenými státy a Čínou, napětí graduje mezi USA a Evropou. Ekonomiky zpomalují, ale výhledy pro zisky zůstávají velmi slušné. Trendy i nová rizika navozují otázku, co která strana Atlantiku nabízí, za jakou cenu a s jakými riziky. Podpora měnové politiky je klíčovým faktorem hýbajícím finančními trhy a letos se opět stává zásadní vzpruhou pro dluhopisy i akcie. Jak reálné jsou scénáře, které si tržní hráči nyní slibují? Jak moc se trhy staly závislé na měnové podpoře a kde vlastně leží její limity?

Jak nastavit portfolio pro dnešní situaci na trzích? Jak rozbouřenými trhy úspěšně proplouvat? Mezi prvními vyzkoušet revoluční investování, které striktně sleduje cíl a data a neopouští racionalitu, je naprosto odolné vůči tržním náladám a nepodléhá emocím? To vše naprosto jednoduše, na pár kliknutí?

Navštivte 11. Investiční konferenci Patria Finance na hlavní téma: Amerika versus Evropa. Přijměte naše pozvání, rezervujte si čtvrtek 10. října 2019 od 16:00 hod. a přijďte do Paláce Žofín (Slovanský ostrov 226, Praha 1).

Co Vám chceme nabídnout? Inspiraci i odpočinek. Atraktivním večerem s hlavním tématem Amerika versus Evropa Vás provede moderátorka Daniela Písařovicová. Na které straně Atlantiku investovat? Nad perspektivami pro investice v USA a Evropě se budou na úvod zamýšlet Jan Bureš, hlavní ekonom Patria Finance, a Tomáš Vlk, hlavní analytik Patria Finance. Nejen témata spojená s měnovou politikou u kulatého stolu budou diskutovat experti na slovo vzatí: ekonom a bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma a nynější viceguvernér ČNB Tomáš Nidetzký.

Konkrétní investiční tipy a návrh portfolia pro dnešní situaci na trzích představí akcioví analytici Branislav Soták a Ján Hladký. Revoluční robotické poradenství od Patrie vůbec poprvé veřejně představí byznys architekt Michal Trník. Jak proplout rozbouřenými trhy? V závěrečné diskusi se těšte na výhledy, názory a komentáře hlavního analytika Tomáše Vlka, seniorního analytika Branislava Sotáka, hlavního makléře Marka Trúchlého a seniorního makléře Romana Koděry.


Registrovat se